Intex PremAire II Luftbett - Doppelbett

free deliveryKostenloser Versand!
fast delivery
default
64926ND
inkl. 19 % MwSt. zzgl. Versandkosten

Der PremAire II ist zweifellos das Flaggschiff der Intex Luftbetten. Das luxuriöse Luftbett ist mit den revolutionärsten technischen Innovationen ausgestattet und bietet Ihnen einen Schlafkomfort und eine Benutzerfreundlichkeit, die kein anderes Luftbett erreichen kann. Sanfte Luftkissen oben sorgen für eine herrlich weiche Liegefläche, während Ihr Körper optimal durch die einzigartige Fiber-Tech®-Struktur im Inneren der Luftmatratze gestützt wird. Außerdem bläst sich das Luftbett selbst auf, sodass Ihr luxuriöser Schlafplatz mühelos (und in weniger als 5 Minuten!) einsatzbereit ist.

Handlich dazu
19,95 €
Vor 17 Uhr bestellt = heute verschickt
+
-
Auf Lager
+
-
free deliveryKostenloser Versand!
Keine Versandkosten über € 50.00,-
Große Produktauswahl
Sicheres Einkaufen garantiert mit Shopping Secure
Einfach und schnell bestellen
Ab Lager verfügbar
14 Tage Überlegungsfrist

Kaufen Sie bei uns mit

Komplette Pakete

Keine Lust, alle dazugehörigen Produkte für Ihr Produkt auszuwählen?

Wählen Sie einfach und günstig eines unserer kompletten Pakete aus, die von unseren eigenen Spezialisten zusammengestellt wurden.

Produktbeschreibung

Het PremAire II luchtbed heeft een aantal luxe extra's die het dé topper van de Intex PremAire serie maken. Het PremAire II heeft bijvoorbeeld een zeer luxe elektrische pomp met een handig controlepaneel waarmee je gemakkelijk de stevigheid van het luchtmatras kunt regelen. Verder heeft het PremAire II luchtbed een superzachte toplaag van kleine luchtkussentjes, bekleed met veloursachtig geflockt materiaal. Het luchtbed is gemaakt van zeer sterk, dubbellaags materiaal en de toplaag is bovendien waterdicht.

Voordelen
 • Waterproof pillow top
 • Fiber-Tech® technologie voor goede ondersteuning
 • Luxe, ingebouwde elektrische pomp
 • Apart 2-in-1 ventiel voor hand- of voetpomp
 • Zeer bestendig dubbellaags materiaal
 • Extra stabiel luchtbed
Details
  • Formaat: 152 x 203 cm*
  • Hoogte: 46 cm
  • Opblaastijd: 4½ minuut*
  • Gewicht: 10,25 kg
  • Ingebouwde elektrische pomp
  • Inclusief draagtas
Tips
  • Gebruik een beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie.
  • Pas op met temperatuurverschillen, opwarmende lucht zet uit.
  • Bij het eerste gebruik moet het materiaal nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.


Fiber Tech


Fiber-Tech® Technologie


Wanneer je op een luchtbed met Fiber-Tech technologie slaapt lig je niet zomaar op een bed gevuld met lucht. De binnenkant van het luchtbed bestaat uit duizenden polyester vezels die van de boven- naar de onderkant lopen. Deze draadjes zorgen voor perfecte stabiliteit en een uitstekende ondersteuning van het lichaam. De duurzame Fiber-Tech vezels rekken niet uit na verloop van tijd, waardoor je telkens weer even comfortabel zal slapen als de eerste keer.Pillow-top toplaag


Het slaapoppervlak van het Intex PremAire II luchtbed ligt zeer comfortabel. Het bestaat namelijk uit onderling verbonden banen van kleine luchtkussentjes. Deze luchtkussentjes zorgen voor een optimale verdeling van de lucht rond je lichaam zodat je heerlijk zacht ligt, zonder dat het luchtbed aan stabiliteit of ondersteuning moet inleveren.

Premaire Pillow top

Dubbellaags materiaal


Sterk dubbellaags materiaal


Het Intex PremAire luchtbed is gemaakt van zeer bestendig materiaal. De zijwanden en de onderkant van het luchtbed bestaan uit een dubbele laag gelamineerd PVC, van hoogwaardige kwaliteit. Dit sterke materiaal zorgt dat alle lucht in het luchtbed blijft en dan het bed goed bestand is tegen mogelijke gaatjes of slijtage. Met andere woorden, het PremAire kan zeker tegen een stootje!Luxe ingebouwde pomp


Het Intex PremAire II heeft een krachtige ingebouwde pomp. Hiermee blaast het luchtbed zichzelf in enkele minuten op, en zuigt het zich na gebruik ook weer leeg. Deze special luxe PremAire uitvoering is voorzien van een praktisch controlepaneel waarmee de stevigheid van het luchtbed eenvoudig te regelen is met slechts één druk op de knop. Ook zit er een USB poort in, handig om bijvoorbeeld ‘s nachts je telefoon op te laden.


Premaire pomp


Premaire ventiel


Inclusief praktisch ventiel


Naast de elektrische pomp heeft het PremAire II ook nog een apart ventiel. Wanneer je niet beschikt over elektriciteit kan het luchtbed hierdoor ook met een hand- of voetpomp worden opgeblazen. En dankzij de grote opening van het 2-in-1 ventiel gaat dit opblazen (en leeglopen) extra snel. Aan de zijkant van het ventiel zit een handig opbergvakje. In dit vakje kun je het snoer van de pomp kwijt, of wat waardevolle spulletjes die je graag uit het zicht wilt houden.Extra stabiliteit


Het Intex Premaire is een zeer stabiel luchtbed. Dankzij een met lucht gevulde rand rondom de onderkant blijft het luchtbed goed op zijn plaats liggen en kantelt het niet om wanneer je aan de zijkant gaat liggen. Aan de bovenkant van het luchtbed, rondom het slaapoppervlak, zit eenzelfde rand. Deze rand zorgt ervoor dat jij zelf ook stabiel ligt, en niet ineens uit bed rolt wanneer je ’s nachts wilt omdraaien.

Stabiliteit

* Aangezien het om een opgeblazen product gaat zijn de afmetingen van een luchtbed altijd bij benadering. De gegeven opblaastijd is een gemiddelde, dit hangt af van de gewenste stevigheid van het luchtbed.

Spezifikationen
Weitere Informationen
SKU64926ND
FarbeGrau
MarkeIntex
ModellPremAire II
Gewicht10,2 kg
Abmessungen (LxBxH)203 x 152 x 46 cm
Maximale Belastung272 kg
Garantie1 Jahr
Bewertungen 41
Kundenbewertungen

Reviews 1 to 3 of 41 total

Seite
Zeige pro Seite

Reviews 1 to 3 of 41 total

Seite
Zeige pro Seite