Intex Prestige Downy mit Batteriepumpe - Doppelluftbett

Bewertung:
76%
fast delivery
default
64779
inkl. 19 % MwSt. zzgl. Versandkosten

Das Intex Prestige Downy Luftbett ist ein ideales Luftbett für den Urlaub. Sehr komfortabel und aus beständigem Material. Außerdem ist das Prestige Downy Luftbett praktisch, wenn man keine Stromquelle in der Nähe hat. Die im Lieferumfang enthaltene Pumpe funktioniert völlig auf Batterien, damit das Luftbett überall aufgepumpt werden kann.

v
Handlich dazu
19,95 €
Vor 17 Uhr bestellt = heute verschickt
+
-
Auf Lager
+
-
Keine Versandkosten über € 50.00,-
Große Produktauswahl
Sicheres Einkaufen garantiert mit Shopping Secure
Einfach und schnell bestellen
Ab Lager verfügbar
14 Tage Überlegungsfrist

Kaufen Sie bei uns mit

Komplette Pakete

Keine Lust, alle dazugehörigen Produkte für Ihr Produkt auszuwählen?

Wählen Sie einfach und günstig eines unserer kompletten Pakete aus, die von unseren eigenen Spezialisten zusammengestellt wurden.

Produktbeschreibung

Intex

Dit Prestige Downy tweepersoons luchtbed is onderdeel van de Intex Dura Beam Standard serie. Betaalbare luchtbedden van een superieure kwaliteit. Het Prestige Downy is dan ook niet zomaar een luchtbed; de binnenkant is voorzien van Fiber-Tech technologie: duizenden polyester vezels die zorgen voor een optimale lichaamsondersteuning en perfect slaapcomfort.

Voordelen
 • Voor indoor en outdoor gebruik
 • Fiber-Tech® technologie voor goede ondersteuning van het lichaam
 • Zacht veloursachtig slaapoppervlak
 • Snel op te pompen door groot ventiel
Details
  • Formaat: 152 x 203 cm*
  • Hoogte: 25 cm
  • Opblaastijd: 4 minuten*
  • Gewicht: 4,5 kg
  • Inclusief pomp op batterijen
Tips
  • Gebruik een beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie.
  • Leg een luchtbed nooit in de volle zon. Warme lucht zet uit, waardoor het luchtbed kan beschadigen.


Fiber-Tech technologie


Fiber-Tech® Technologie


Wanneer je op een luchtbed met Fiber-Tech technologie slaapt lig je niet zomaar op een bed gevuld met lucht. De binnenkant van het luchtbed bestaat uit duizenden polyester vezels die van de boven- naar de onderkant lopen. Deze draadjes zorgen voor perfecte stabiliteit en een uitstekende ondersteuning van het lichaam. De duurzame Fiber-Tech vezels rekken niet uit na verloop van tijd, waardoor je telkens weer even comfortabel zal slapen als de eerste keer.Inclusief pomp op batterijen


Bij het Prestige Downy luchtbed krijg je een pomp meegeleverd die op batterijen werkt, de Intex QuickFill® pomp. Je hoeft dus nooit meer bij een stopcontact of auto in de buurt te zijn om je luchtbed op te pompen. De pomp heeft bovendien een opblaas- én leegzuigfunctie, waardoor na gebruik het luchtbed ook weer zo leeg is. Erg handig! De elektrische pomp die bij dit luchtbed wordt geleverd werkt op 6 C-cell batterijen (batterijen niet meegeleverd).


Intex QuickFill® batterijpomp

* Aangezien het om een opgeblazen product gaat zijn de afmetingen van een luchtbed altijd bij benadering. De gegeven opblaastijd is een gemiddelde, dit hangt af van de gewenste stevigheid van het luchtbed.

Air Lock

Air Lock®

Alle Intex luchtbedden worden in de fabriek getest op luchtdichtheid. Ze ondergaan verschillende testen om de kwaliteit te waarborgen zodat ze allemaal 100% luchtdicht de fabriek uitgaan.

Garantie

De garantie op dit Intex luchtbed is 3 maanden. Gaat je luchtbed binnen deze tijd kapot door een fabricagefout? Neem dan contact op met onze serviceafdeling.

Spezifikationen
Weitere Informationen
SKU64779
FarbeGrün
MarkeIntex
ModellPrestige Downy Queen Airbed with Battery Pump
Gewicht4,4 kg
Abmessungen (LxBxH)203 x 152 x 25 cm
Maximale Belastung272 kg
Garantie3 Monate
Bewertungen 1
Kundenbewertungen

1 Artikel

Zeige pro Seite

1 Artikel

Zeige pro Seite