Outwell Dreamboat self-inflating slaapmat 7,5 cm - tweepersoons

Heute bestellt, heute versendet!
SKU
290494
329,95 €

De Outwell Self-inflating Dreamboat Double is een zeer dikke tweepersoons slaapmat voor optimaal slaapcomfort. De slaapmat kan compact verpakt worden zodat transport makkelijk verloopt. 

Auf Lager
Auf Lager
Produktbeschreibung

De Outwell Self-inflating Dreamboat Double slaapmat is een zeer comfortabele slaapmat van 7,5 cm dik. Ondanks de comfortabele dikte blijft de slaapmat erg licht te vervoeren. De bijgeleverde opbergzak zorgt voor gemakkelijk opbergen. De slaapmat is voorzien van extra grote horizontale kanalen die zich vullen met lucht. Deze kanalen zorgen ervoor dat de slaapmat comfortabel ligt. De bovenlaag van de slaapmat is voorzien van een soft-on-skin laag. Hierdoor voelt de slaapmat fijn aan. Met de dubbele ventielen is de slaapmat snel opgeblazen en gebruiksklaar. Verder is de slaapmat voorzien van een anti-slip rand zodat de slaapmat niet wegschuift. 

Bij de slaapmat wordt een handige opbergtas geleverd die het transport en opbergen makkelijk maakt. 


Over Outwell

Outwell is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors, de expert op het gebied van kampeerbehoeften. Hierdoor is de collectie slaapzakken en slaapmatten nauwkeurig samengesteld. Met een breed assortiment aan slaapmatten is er voor elk persoon een geschikte slaapmat beschikbaar. Met een Outwell slaapmat kies je voor kwaliteit!

Spezifikationen
Weitere Informationen
SKU290494
Material Produkt50D stretch 100% polyester
MarkeOutwell
ModellDreamboat Self-inflating Mat Double 7.5 cm
FarbeBlauw
Abmessungen200 x 140 x 7,5 cm
Abmessungen Verpackung65 x 24 cm
Garantie2 jaar
Bewertungen